To ogłoszenie jest nieaktualne.
Zobacz podobne ogłoszenia w kategorii Dam pracę Katowice
Zobacz podobne ogłoszenia w kategorii Dam pracę Katowice
KUCHARZ W MAŁEJ GASTRONOMII
Szczegóły ogłoszenia
Numer:
StPr/25/1611
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 5 500 PLN
Wynagrodzenie: od 5500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
Zakres obowiązków:
- Przygotowanie posiłków w małej gastronomii.
- Praca po 8 godzin dziennie. Praca zmianowa w godzinach: 7:30:00-17:00 + soboty, niedziele i święta.
Miejsce pracy:
Francuska 19, 40-027 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Pracodawca:
KUCHNIA NA + BARBARA ROGOWSKA
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
Inne wymagania:
Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza lub osoba potrafiąca i lubiąca gotować. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia (koszt ponosi Pracodawca). Wymagana znajomość kuchni polskiej. Wymagana sumienność i dokładność w wykonywaniu powierzonych zadań. Wymagana znajomość zasad HACCP i GHP. Wymagana umiejętność gotowania dla większej ilości osób.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Wymagane dokumenty:
CV - Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel.***) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 19, 40-027 Katowice).
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą, Godziny : 8:00-20:00
StPr/25/1611
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 5 500 PLN
Wynagrodzenie: od 5500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
Zakres obowiązków:
- Przygotowanie posiłków w małej gastronomii.
- Praca po 8 godzin dziennie. Praca zmianowa w godzinach: 7:30:00-17:00 + soboty, niedziele i święta.
Miejsce pracy:
Francuska 19, 40-027 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Pracodawca:
KUCHNIA NA + BARBARA ROGOWSKA
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
- Bardzo dobra organizacja pracy, Zdolności kulinarne, Kreatywność
- Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza lub osoba potrafiąca i lubiąca gotować. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia (koszt ponosi Pracodawca). Wymagana znajomość kuchni polskiej. Wymagana sumienność i dokładność w wykonywaniu powierzonych zadań. Wymagana znajomość zasad HACCP i GHP. Wymagana umiejętność gotowania dla większej ilości osób.
Inne wymagania:
Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza lub osoba potrafiąca i lubiąca gotować. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia (koszt ponosi Pracodawca). Wymagana znajomość kuchni polskiej. Wymagana sumienność i dokładność w wykonywaniu powierzonych zadań. Wymagana znajomość zasad HACCP i GHP. Wymagana umiejętność gotowania dla większej ilości osób.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Wymagane dokumenty:
CV - Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel.***) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 19, 40-027 Katowice).
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą, Godziny : 8:00-20:00
Zasady bezpieczeństwa podczas transakcji
- Spotkaj się osobiście z drugą stroną transakcji
- Sprawdź przedmiot przed dokonaniem zapłaty. Nie wysyłaj płatnych sms-ów
- Nie płać z góry. Płać osobiście. Nie udostępniaj swoich danych osobowych lub bankowych